Om Oss

Om Swedish Roleplay

Swedish Roleplay är ett svenskt spel community som arbetar ideelt med hjälp av statliga samt komunala bidrag. Swedish Roleplay spelar många olika spel men är specialliserade inom rollspel och simulationsspel. Vi har många anställda som arbetar för den bästa gemenskapen inom gruppen och hjäps åt att utvecka gemenskapen tillsammans. Många anställda jobbar på den administrativa sidan och utvecklar och kodar servrar samt hemsida.

Vad vi alla har gemensamt är att vi är intresserade av rollspel inom den digitala världen. Vi försöker virtuellt efterlikna olika yrken i samhället genom spelen.

Du spelar på din egna dator där du befinner dig, alltså möts vi alla virtuellt på servrar. På så sätt passar det alla vart man än befinner sig i världen. Därför "Tar vi verkligheten in i spelet!"

Tillsammans arbetar vi ständigt för att hitta nya lösningar och kommer upp med system och nya funktioner för att utveckla oss framåt!

I Swedish Roleplay är det nolltolerans på mobbing och kränkning. Vi behandlar det mycket allvarligt och är ett prioriterande ärende och vi gör vad som behövs, om så nödvändigt tas högre chefer in.

Kostnadsfritt

Hur konstigt det än låter så är det sant, att vara medlem och spela hos är helt kostnadsfritt. De anställda hos Swedish Roleplay brinner för vad de gör och ägnar sin fritid åt att göra det så kul som möjligt för dig att spela. Våra intäckter görs från sponsorer och bidrag.


Är du redo för att bli en del av Swedish Roleplay?

Bli medlem idag!